Onze diensten

bescherming vogels zonnepanelen

GRATIS Inspectie zonnepanelen

Zo voorkom je schade, extra risico of onnodige servicekosten. Helemaal gratis en voor niets.

vogelnest verwijderen onder zonnepanelen

Advies op maat

Zonnepanelen laten aanleggen? Ontvang advies op maat om het maximale rendement te behalen.

zonnepanelen beschermen tegen vogels

Montage/installatie vogelwering

Wij werken diervriendelijk, snel, innovatief en denken aan het milieu.

Paneelinspectie

Sterk de indruk dat er vogels zijn genesteld onder uw zonnepanelen installatie? Of denkt u dat de mogelijkheid daartoe erg groot is? Maak gebruik van onze gratis dak inspectie en kom direct achter de huidige stand van zaken. De schade die nestelende vogels kunnen aanrichten is enorm en brengt flinke kosten met zich mee. Bekijk direct of er actie moet worden ondernomen en voorkom schade met als gevolg, onnodige kosten.

Heeft u een sterk vermoeden dat er vogels onder uw zonnepanelen installatie zijn genesteld of dat de mogelijkheid daartoe groot is? Met de gratis dak inspectie weet u direct hoe het er voor staat en of er actie ondernomen moet worden.  Voorkom schade en als gevolg onnodige kosten.

Profiteer direct van een gratis dak inspectie en vrijblijvende offerte!

*Vrijblijvend ZONDER kleine lettertjes, vraag nu gratis onze dak inspectie aan!

Waarom een paneelinspectie?

Het aanschaffen en bezitten van een zonnepanelen is systeem kun je zien als een grote investering. De terugverdientijd ligt niet op de korte termijn waardoor de levensduur van het systeem een grote rol speelt. Helaas hebben vogels hier soms hun bedenkingen bij, loze ruimtes worden namelijk graag gebruikt als warmtebron en ideale plek om te nestelen.

Vogels kunnen ieder moment uw installatie op het oog hebben. Niet alleen schade is een groot probleem, ook de verlaging in het totale rendement kan roet in uw gehele investering gooien. Zonnepanelenvogelvrij.nl is er om dit te voorkomen en u te adviseren in de beste manier voor preventie!

Vogels onder uw panelen?

Neem dan direct contact met ons op  voor duidelijk & vakkundig advies en een snelle inspectie

Heeft u recent zonnepanelen laten leggen of het vermoeden dat er vogels nestelen onder uw zonnepanelen? Dan is onze paneel inspectie de beste keus voor u als het gaat om zekerheid en preventie!

Wat is een paneelinspectie?

De paneelinspectie van zonnepanelenvogelvrij.be is ideaal om te controleren of er zich nesten bevinden onder uw zonnepanelen systeem. Deze inspectie is gratis en vrijblijvend. Naast het in kaart brengen van nesten wordt er aandachtig gekeken naar toekomstige risicofactoren voor de gehele installatie. 

Dit houdt in dat we ook zullen kijken naar hoe groot de kans is dat er in de toekomst vogels onder uw panelen kunnen of zullen nestelen. Is dit het geval kunnen wij op locatie gratis en vrijblijvend een offerte opstellen.

Waarom kiezen voor Zonnepanelen Vogelvrij? 

Partner in uw regio

Lokale specialisten in uw regio en altijd snel ter plaatse

Snel & vakkundig

Snelle en vakkundige dienstverlening door jarenlange ervaring.
Z

Veilig & milieuvriendelijk

Ten allen tijde veilig en verantwoord met bestrijdingsmiddelen en installatie 

Stap 1 van 2 - Stap 1

  • ⓘ We spreken over een dakvlak wanneer een systeem als een geheel segment samen ligt. Wanneer er meerdere segmenten zijn, spreken we van meerdere dakvlakken.
    Wij rekenen €99,00,- per extra dakvlak.
  • ⓘ Het standaard tarief van onze Vogelvrij vogelwering bedraagt €699,00 tot 15 zonnepanelen. Wanneer er een daktoeslag wordt gerekend zijn de panelen in meerdere segmenten gesplitst of overstijgt het systeem een aantal van 15 panelen.
  • Prijs: 50,00 €
    ⓘ De totale kosten voor het verwijderen van vogelnesten kunnen variëren en zijn voornamelijk afhankelijk van het aantal nesten dat gevonden wordt. Wij bekijken de situatie op locatie om een goede inschatting te maken, de kosten van het verwijderen van nesten liggen op €50,- per nest.
  • 0,00 €
Zonnepanelenvogelvrij.nl uw specialist in vogelwering
nesten onder zonnepanelen
/ Home
/ Over ons
/ Producten
/ Diensten
/ Contact
Overlast verhelpen en direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik hieronder op de knop en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen.